Cicle Formatiu: La Vinculació

La Vinculació és un cicle de tres mòduls on es combina la teoria, la vivència i la reflexió basant-nos en la teràpia Gestalt, la mirada sistèmica, la psicologia evolutiva i la Biodansa.

Normalment es realitza entre Nadal i Setmana Santa i està dirigit a persones interessades en retrobar-se amb l’infant interior i recobrar totes les potencialitats (la creativitat, l’espontaneïtat, la vitalitat…). També a pares, mares i professionals de l’acompanyament.

En aquets tipus de treball podem aprofundir més i més fins arribar a desfer cadenes, per poder contactar amb l’infant que tots som, i per poder-nos obrir de bat a bat a la creativitat com a motor de la nostra vida i realitat.

HORARIS: Divendres de 18h a 21 h, Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h, i Diumenge de 10h a 14h.
LLOC: CENTRE KIONA (Aragó 343, entresòl 1ª -Barcelona)
PREU: 120€ cada taller. ( 360€ tot el Cicle)
INSCRIPCIONS: Telf: 649617982 o contacta aquí

Contingut dels tallers

Mòdul I
Les relacions primerenques.

L’infant interior
En aquest primer taller es plantegen les bases teòriques sobre la vinculació i les primeres relacions que construeix l’infant. Reflexionarem i vivenciarem sobre la repercussió d’aquestes vinculacions en la vida adulta i les relacions que es van creant. També es proposaran dinàmiques per reconstruir i posar consciencia del passat al present i mirant al futur. Partirem del grup com recurs sanador en si mateix.

Mòdul II
De la fusió al desaferrament.

Aprofundim en la pròpia evolució des de la concepció fins a la primera infància. Oferint un espai de sanació on rescabalar les pròpies ferides creades en l’època no verbal i aconseguir així desbloquejar la creativitat, la vitalitat, la sexualitat, la potència vital i la joia de viure, entre d’altres.

Mòdul III
Tancar cicles. Els comiats. Reconeixement i agraïment.

Des de la importància de cuidar i nodrir les relacions i els processos, emmarquem a nivell teòric, vivencialment i des de la reflexió els punts rellevants en tot cicle: l’empenta de vida i la mort. Oferim un espai per poder tancar els processos inconclusos per poder-nos obrir a noves realitats i projectes. La mort com a tancament primordial.