Kiona

El novembre del 1990 vaig fundar un espai per poder atendre famílies, infants i adolescents en l’àmbit psicopedagògic, relacional i emocional. Volia anomenar-lo amb una paraula grega i que fes referència a una muntanya, simbolitzant l’anar amunt i tenir una bona base per créixer sans, representant l’esperit de superació i el camí cap al creixement personal.

Va ser així com vaig arribar a descobrir a Tessàlia, al bell mig de Grècia, els Meteors, el pintoresc conjunt de penyals coronats per monestirs. Un d’ells s’anomena KIONA, em va semblar que aquesta paraula tenia una bona sonoritat i donava sentit a tot el que estava buscant.

Així naixia Kiona, un centre que ha anat canviant al llarg dels anys tal i com jo he anat creixent com a professional de l’acompanyament.
A l’any 1998 vam incorporar l’atenció i teràpia a adults, parelles i famílies, convertint Kiona en un espai holístic on acompanyar persones en qualsevol etapa de la seva vida.

Col.laboradores

Ximena Harmat

Llicenciada en economia, vaig virar professionalment en ser mare. Actualment terapeuta Gestalt i Corporal Integrativa. Formada en Constel·lacions Familiars, Brainspotting i Reprocessament del Trauma. Des de 2014 a Kiona, acompanyant processos terapèutics.

Micaela Salvador

Llicenciada en psicologia. Màster en Teràpia Breu Estratègica. Formada en Narrativa Terapèutica, acompanyament emocional en primera infància des de la mirada de la criança conscient i respectuosa, Teràpia Gestalt i en EMDR.

Gemma Puigcercós

Estic formada en psicopedagogia i Teràpia Gestalt, i especialitzada en Teràpia Gestalt d'Infància i Adolescència, junt amb Gestalt Play Therapy. També tinc formació en pedagogia sistèmica i coaching sistèmic organitzacional.

Gabriela Oro

Sóc la Gabriela Oro. Estic formada en Art-Teràpia Gestalt amb Javier Melguizo, en Gestalt Infantil i Juvenil amb Laura Pont, en el programa SAT de Claudio Naranjo, en Pedagogia Sistèmica amb Aina Argemí i en Teràpia de Joc amb Karen Horney.

Virginia Ruiz

Sóc Mare i Terapeuta Gestalt, membre adherent de la AETG. Tinc formació en “Pràctica Clínica i Psicopatologia des de la Teoria de Camp”, i en “Tècniques Gestàltiques aplicades a la Infància i Adolescència".

Crisu Iakovou

Sóc la Crisu. Estic formada en teràpia de joc amb Violet Oaklander, teràpia gestalt i gestalt aplicada a la infància i adolescència a l’Institut Integratiu, i sóc mestra en pedagogia Montessori.

Laura Barris

Sóc psicòloga general sanitària i psicoterapeuta (n° col. 26218). Formada en Teràpia Gestalt, Gestalt aplicada a la infància i l'adolescència, Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Sandplay.

Aina Argemí

Em dic Aina Argemí sóc mare, mestra, terapeuta gestalt i pedagoga sistèmica. També estic formada en ecologia de sistemes i pedagogies centrades en la persona. Acompanyo en formacions i en sessions individuals i familiars.

Stefania Angella

Estic formada com acompanyant Gestalt, sexòloga i Coach amb perspectiva interseccional i de gènere. Actualment estic formant-me en Diafreoterapia.

Patricia de Diego

Soc la fundadora d’IRINGAN, una empresa de consultoria organitzacional sistèmica i estratègica que s'enfoca en el coaching corporatiu, lideratge i plans estratègics de transformació.