Gabriela Oro

Sóc d’origen argentí arrelada a Catalunya. Vaig començar la meva carrera professional estudiant magisteri i em vaig formar en pedagogies alternatives.

Aviat vaig conèixer l’obra de Claudio Naranjo amb què vaig ressonar de seguida. En una trobada educativa de la Fundació vaig conèixer l’Artetetaràpia de la mà de Ramon Ballester i en aquell moment vaig saber que era la meva professió i volia dedicar-m’hi. Així em vaig formar durant 3 anys a Artteràpia Gestalt amb Javier Melguizo. Quan vaig acabar em vaig especialitzar en Infància i Adolescència amb Laura Pont, on vaig poder fer una revisió profunda de la meva infància alhora que adquiria tècniques i recursos per acompanyar els nens i les nenes i les seves famílies. És la meva base en el treball amb nens i nenes i és on segueixo formant-me, coneixent-me, aprenent i supervisant. Paral·lelament segueixo formant-me en arteteràpia, psicoteràpia integrativa al programa Sat de Claudio Naranjo, en pedagogia sistèmica i teràpia de joc des del mètode de Violet Oaklander.

També vaig cursar Interpretació a l’Escola de Cinema i Dansa. A Kiona treballo com a arteterapueta acompanyant els nens i nenes i les seves famílies en els seus processos de canvi i transformació integrant aquests tres mons que tant m’apassionen: art, educació i teràpia. Al costat de la meva companya Chrysoula oferim l’espai de teràpia grupal per a nens i nenes on unim experiència i coneixement.