Laura Barris

Em vaig graduar en Psicologia moguda per un gran interès cap a les relacions humanes i cap al món intern propi i el dels altres. Tenia molt clar que volia dedicar-me a la psicoteràpia i des d’aleshores m’hi he anat especialitzant des de diferents models, nodrint-me de professionals de diferents àmbits i de les persones a les que he anat acompanyant.

Vaig treballar a l’Associació Asperger de València realitzant teràpia individual i grupal amb infants, adolescents i joves amb TEA. Al mateix temps, vaig col·laborar amb la Fundació Mira’m, on també vaig rebre formació específica sobre l’autisme.

De nou a Barcelona, em vaig incorporar a l’Associació Anoe, realitzant atenció psicoterapèutica a infants i adolescents dins del marc del programa Proinfància. Va ser molt interessant atendre dins d’escoles públiques i conèixer part de la xarxa de recursos d’atenció a la infància i a l’adolescència.

La Laura Pont em va oferir la confiança de formar part de l’equip de Kiona. Des de llavors hi acompanyo en psicoteràpia individual a infants, adolescents i joves, partint de la Teràpia Gestalt i integrant el que he après fins ara i continuo aprenent en el meu recorregut personal i professional.

Actualment, també formo part de l’equip de Senda, centre d’acompanyament a la infància i a les famílies, com a psicoterapeuta infanto-juvenil.

Quan em vull dedicar temps de qualitat, m’agrada escriure, dibuixar i cantar.