Patricia de Diego

Soc la fundadora d’IRINGAN, una empresa de consultoria organitzacional sistèmica i estratègica que s’enfoca en el coaching corporatiu, lideratge i plans estratègics de transformació. He format part de l’equip coordinador de XELL (xarxa d’educació lliure), i vaig ser directora de l’escola d’educació lliure Xantala.

En la meva trajectòria professional, he tingut l’oportunitat de formar a professorat i ser exmembre de l’ICE de la UB en Coaching Sistèmic Organitzacional. A més, he tingut el privilegi de formar-me en diferents àrees com a Acompanyament Emocional, Educació Viva, Pedagogia Sistèmica, coaching sistèmic organitzacional, metodologies globalitzades i enfortiment de les capacitats del professorat. Actualment, em trobo en procés de formació com a terapeuta Gestalt en IG.

En la meva trajectòria com a consultora organitzacional sistèmica, he tingut l’oportunitat de formar-me amb reconeguts professionals com Marta Ocampo, Joan Corbalán, Jan Jakob Stam, Guillermo Echegaray, Ángel de Lope, Cristina Fusté i Julio Príncipe.

Estic compromesa a continuar ajudant empreses i organitzacions a desenvolupar el seu potencial mitjançant l’aplicació d’estratègies i eines que els permetin afrontar els canvis i desafiaments del món actual. També m’apassiona treballar amb famílies i projectes educatius per a fomentar un ambient de creixement i benestar emocional en infància, joventut i les seves famílies, així com l’acompanyament a persones adultes i parelles.