Stefania Angella

Sóc terapeuta Gestalt, sexòloga i coach, amb arrels italo-ecuatorianes.

Des de petita m’apassionava el món de les plantes i la natura, així com les figures de les remeieres, bruixes i curanderes. Aquesta fascinació m’ha conduït a explorar sobre les medicines tradicionals integratives i ancestrals, enriquint la meva comprensió de les cultures i pràctiques no occidentals.
La pèrdua del meu pare mentre gestava la vida de la meva filla va marcar l’inici d’un profund procés d’autoconeixement, abraçant la meva vulnerabilitat i la dualitat de la vida i la mort.

El meu camí vital i el meu procés terapèutic m’han fet conscient de la interdependència humana amb l’entorn, afavorint una mirada sistèmica, ecològica i relacional. Així mateix, m’he adonat que l’autoexploració i l’autoconeixement passen a través del contacte i la consciència del cos
Aquests aprenentatges m’han conduït a un compromís inquebrantable amb l’estudi de la Gestalt i la sexologia, entenent la sexualitat i l’afectivitat com a eines vitals de connexió i transformació.

Com a terapeuta, em centro en el potencial de cada persona, reconeixent els cossos com a fonts de coneixement i experiència. Treballo des d’una perspectiva de gènere i interseccional, aspecte que trobo essencial per abordar els processos vitals amb sensibilitat i inclusió. El meu objectiu és oferir un acompanyament integral, fomentant la llibertat i la presència en el propi procés vital.

Estic aquí per acompanyar a descobrir-se i a viure plenament, des de la consciència i l’autenticitat.

M’encanta fer caminades per la natura, escriure i ballar acompanyada per les persones que estimo. I, a la vegada, també gaudeixo de tenir aquests moments amb mi mateixa.