Crisu Iakovou

Sóc Crisu, grega d’origen. Vaig sortir del meu país amb 18 anys per estudiar i descobrir altres cultures i maneres de viure.
Vaig estudiar i vaig viure a Londres durant 7 anys, vaig viatjar per diversos països de Sud-amèrica i fa 8 anys vaig decidir assentar-me a Barcelona on em vaig formar com a educadora i terapeuta Gestalt.

Vaig començar amb la formació de mestra Montessori i de seguida vaig entrar a treballar a diferents escoles, primer a infantil i després a primària.
Treballant en l’àmbit educatiu em vaig adonar que volia dedicar-me a l’acompanyament emocional dels nens i les seves famílies, ja que crec que el benestar i l’equilibri emocional és la base per a l’educació i el desenvolupament de l’ésser humà.

Així vaig començar el viatge d’autoconeixement i formació amb el postgrau de Teràpia Gestalt aplicada a la infància i l’adolescència a l’Institut Integratiu i vaig continuar amb la formació de 3 anys per convertir-me en terapeuta Gestalt.

Actualment rebo la formació de Play Therapy de Violet Oaklander.

Em considero una persona curiosa, amb molts interessos i ganes de continuar aprenent.

Practico ioga, meditació i gaudeixo treballant a través del cos, l’art i el joc. A banda de la teràpia individual treballo amb grups, un format que m’encanta i ajuda molt en el procés terapèutic a tots dos nens i adultes.