Biodansa

La Disciplina que imparteixo a Kiona des de fa set temporades és la Biodansa. Aquesta disciplina  és un sistema d’autoconeixement que utilitza el cos, el moviment, la música i el grup, per crear vivències integradores, sensacions i sentiments que ajuden: a connectar-nos ,a estimar-nos, a confiar en nosaltres, amb els altres, amb la vida i en l’Univers.

La Biodansa actua en l’organisme a diferents nivells:
• A nivell físic ens aporta recursos necessaris per poder moure’ns amb seguretat i armonia.
• A nivell orgànic genera l’activació d’hormones com la dopamina, la serotonina, la oxitocina i les endorfines. Necessàries per viure connectats amb l’alegria i amb el plaer.
• A nivell emocional estimula la identitat, l’autoconfiança, l’autoconcepte, l’autoestima. Ens connecta amb els nostres instints com a conductes d’autoconservació.

 

La seva pràctica actualitza els nostres valors existencials i posa coherència en la vida que vivim activant els potencials genètics del ser humà: La Vitalitat, l’Afectivitat, la Creativitat, la Sexualita i la Trascendència.

En cada sessió s’estimulen dos o tres d’aquest potencials per mitjà de propostes acompanyades de música.

Les classes duren entre 1h i 1/2 o 1h i 3/4. Per poder experimentar els seus beneficis, cal una práctica setmanal durant un mes, com a mínim.

A Kiona tenim sessions els dimarts de 19h a 20’45h.
Pots venir a provar una classe.
Telèfon de contacte: 696352939

Teresa Escobedo

Experimentar, indagar des del cos, les ganes d’aprendre i de compartir, són una constant en la meva vida. En principi com a mestra d’educació infantil i mestra de psicomotricitat a l’escola, continuant com a facilitadora de Biodansa i de Moviment Autèntic. En aquest punt vaig adonar-me de la importància i necessitat de rebre teràpia per poder acompanyar a les persones. Em vaig formar en teràpia Gestalt, en Constel·lacions familiars i en abordatges que permeten acollir el que ens passa a les persones, per poder créixer, i així acompanyar millor en els processos individuals i en els col·lectius.

Des de fa 14 anys porto grups regulars de Biodansa. Al 2018 vaig incorporar Moviment Autèntic en la meva pràctica terapèutica ( individual i grupal ) i facilito espais d’encontre i creixement de dones.
Actualment el que promoc és estar connectad@ amb un@ mateix@, amb la seva essència, amb l’entorn i amb l’Univers per gaudir d’aquesta existència.

Connecto amb la frase: “Si li demanes quelcom a l’Univers, ell et pot dir: Sí o No o et dóna alguna cosa millor”.

Em sento una dona vital que gaudeix de la Vida. M’agrada sorprendre’m, estimar i ser estimada.